Close Menu
GameProGamePro
  • ראשי
  • חדשות גיימינג
    • ביקורות
    • PC
    • XBX
    • PS5
    • PS5 Pro
    • Switch
    • מובייל
    • VR
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
  • אודות
  • יצירת קשר
פייסבוק Threads X (טוויטר) Instagram WhatsApp Telegram
  • אודות
  • צור קשר
  • פרסמו אצלנו
X (טוויטר) פייסבוק Instagram YouTube Threads WhatsApp Telegram
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • PS5
    • XBSX
    • Switch
    • מובייל
    • VR
    • ביקורות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • קולנוע
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • קונסולות
      • PS5
      • XBSX
      • Switch
    • ביקורות
    • סקירות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • נטפליקס
    • קולנוע

הקונסולות הניידות "+MSI Claw 8 AI" ו-"+Claw 7 AI" יושקו בינואר

איתי בן טוב24 בדצמבר 2024אין תגובות
MSI Claw 8 AI
תמונה: MSI
שיתוף
פייסבוק טוויטר Telegram WhatsApp העתק קישור

מכשירי כף היד לגיימינג "+MSI Claw 8 AI" ו-"+Claw 7 AI" של MSI נדחו ככל הנראה ל-2025. למרות שהרישומים הראשונים הצביעו על שחרור ב -26 בדצמבר, נראה כי תאריך ההשקה נדחה ל -15 בינואר. בעוד שהחנות הרשמית של MSI בארה"ב (Claw 8 AI+, Claw 7 AI) מציגה את תאריך ההשקה החדש של 15 בינואר, רישומי קמעונאים באמזון ובניואג מציגים מידע סותר.

אמזון הסירה את תאריך השחרור של +Claw 8 AI, תוך שהיא רושמת את +Claw 7 AI לשחרור ב -4 בפברואר. Newegg, לעומת זאת, מציין תאריך השקה של 18 בינואר לשני הדגמים.

למרות שהמידע הזה הוזכר בדף המוצר הרשמי שלה, MSI עדיין לא הציגה את הגרסה הזולה יותר של +Claw 8 AI עם Core Ultra 7 ו-16GB של זיכרון. בהתחשב בכך שלדגם ה-32 ג'יגה-בייט יהיה מחיר מומלץ לצרכן של 899 דולר, קונסולה ניידת בעל המפרט הנמוך יותר תהיה כמובן זולה יותר, אך המחיר כרגע לא ידוע. "+MSI Claw 8 AI" תכלול מעבד אינטל Lunar Lake,מסך 8 אינץ' (120Hzׂ) וסוללה גדולה יותר.

ה-Claw A1M הושקה בישראל בחודש מרץ האחרון, בניסיון להתחרות עם שני שחקנים עיקריים בשוק, אסוס (Asus) עם ה-Rog Ally וחברת וואלב (Valve) עם ה-Steam Deck. בסוף אפריל שחררה חברת MSI עדכוני קושחה משמעותיים כדי להמהיר את הקונסולה שתעבוד חלק יותר. עם זאת, אסוס שחררה חודש אחרי קונסולה משודרגת בשם ASUS ROG Ally X עם יותר אחסון וחיי סוללה ארוכים יותר, מה שככל הנראה אילץ גם את MSI לפעול בצעד דומה בהתאם לתחרות.

כתבות נוספות:

  • הכירו את ה-Zone, קונסולת גיימינג ניידת של יצרנית כרטיסי המסך Zotac
  • ASUS ROG Ally X הוכרזה רשמית – יותר אחסון וחיי סוללה ארוכים יותר
  • קונסולת Legion Go הושקה בישראל
  • למעלה מ-14,000 משחקים תואמים כעת ל-Steam Deck

חברת MSI הפתיעה ב-Computex 2024 כשחשפה את "+Claw 8 AI", שלושה חודשים בלבד לאחר השקת ה-Claw 7. החברה צפויה להציג את כל חידושים האחרונים שלה בעולם הגיימינג במהלך תערוכת CES 2025, שתתקים בין ה-7 ל-10 בינואר. זה המקום להזכיר גם שחברת אנבידיה ׁ(Nvidia) צפויה להכריז בתערוכה על הדור הבא של כרטיסי המסך שלה RTX 50.

קישור המוביל לערוץ הטלגרם של גיימפרו
+MSI Claw 7 AI +MSI Claw 8 AI CES 2025 Claw 8 MSI מכשיר גיימינג נייד קונסולה כף היד קונסולה ניידת
ערוץ ה-Google News של גיימפרו ערוץ ה-WhatsApp של גיימפרו
שיתוף טוויטר פייסבוק Telegram WhatsApp העתק קישור
מערכת התגובות
התראה
0 תגובות
החדש יותר
הישן יותר הבולט ביותר
פידבקים
צפו בכל התגובות
GamePro
RSS Threads פייסבוק X (טוויטר) WhatsApp Telegram
  • רוטר מבזקי חדשות
  • רוטר סקופים
  • לוח שנה עברי
  • אתר זה נבנה ועוצב על-ידי קידומא | דיגיטל קריאייטיב
כל הזכויות שמורות לגיימפרו ישראל © 2025

הקלידו מילת חיפוש

wpDiscuz