בחודש שעבר, במהלך האירוע Summer Game Fest. קיבלנו טריילר חדש ומבטיח למצב הקמפיין ומספר מצבי מולטי למשחק 'דלתא פורס' הבא, משחק היריות הטקטי בגוף ראשון Delta Force: Hawk Ops. בחשיפת הטריילר הבטיח האולפן Team Jade כי בדיקת אלפא למשחק תגיע בחודש הבא.
כעת, כמעט חודשיים אחרי, יש לנו תאריך לאלפא טסט למשחק שיתחיל ב-6 באוגוסט והאולפן, שהודה ל-600K שחקנים שהוסיפו את המשחק לרשימת המשאלות שלהם, פרסם את שלושת הדרכים בעמוד הסטים של המשחק כדי שתוכלו לקבל גישה ולהשתתף במבחן (PC בלבד):
- אתר רשמי – בקרו באתר הרשמי שלנו ומלאו את סקר השחקנים בעמוד הראשון. מי שנבחר להשתתפות צריך לקבל אישור עד 5 באוגוסט.
- Steam Playtest – בקרו בעמוד הסטים של המשחק מה-2 באוגוסט ובחרו באפשרות "Playtest".
- Twitch Drops & Community Giveaways– מפתחות לאלפא יחולקו על ידי סטרימרים שיעלו תוכן של Delta Force: Hawk Ops עם Twitch Drops.
שני המצבים שיהיו זמינים במבחן האלפא הם Havoc Warfare ו-Hazard Operations.
Havoc Warfare הוא קרב בקנה מידה גדול עם צוותים מרובים שנלחמים בו על מפות ענק. אתה יכול להשתמש בארסנל של כלי נשק וכלי רכב צבאיים, כגון טנקים וכלי טיס, כדי לקבל יתרון על היריב שלך.
ב-Hazard Operations מתפצלים שחקנים לקבוצות יריבות. אתם צריכים להתמודד עם שכירי חרב ושומרים מלכותיים בשליטת בינה מלאכותית, ואירועים אקראיים קורים על פני המפה כדי לאפשר לצוותים להשיג יתרון. ישנן שתי מפות לשחקנים לחקור ואתגרי PvE שונים כדי לנצח.
Delta Force: Hawk Ops עדיין נמצא בשלבי פיתוח מוקדמים יחסית ודווח כי גרסת ה-PC של המשחק תזכה לתמיכה של DLSS 3. המשחק יהיה חינמי כשישוחרר והקמפיין שלו שואב השראה מהסרט של רידלי סקוט משנת 2001 'בלק הוק דאון'.
האולפן Team Jade (נקרא בעבר TiMi Studio Group), הוא האולפן שאחראי בין היתר על הבאת המשחקים Pokémon UNITE, Call of Duty: Mobile ועוד למכשירים הניידים. האולפן הודיע כי גרסת ה-PC של המשחק תזכה לתמיכה של DLSS 3.