Close Menu
GameProGamePro
  • ראשי
  • חדשות גיימינג
    • ביקורות
    • PC
    • XBX
    • PS5
    • PS5 Pro
    • Switch
    • מובייל
    • VR
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
  • אודות
  • יצירת קשר
פייסבוק Threads X (טוויטר) Instagram WhatsApp Telegram
  • אודות
  • צור קשר
  • פרסמו אצלנו
X (טוויטר) פייסבוק Instagram YouTube Threads WhatsApp Telegram
GameProGamePro
  • ראשי
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • קונסולות
      • PS5
      • XBSX
      • Switch
    • ביקורות
    • סקירות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • נטפליקס
    • קולנוע

'קונקורד' עלה לסוני 400 מיליון דולר – כונה "עתיד הפלייסטיישן"

איתי בן טוב21 בספטמבר 2024אין תגובות
קונקורד סוני
שיתוף
פייסבוק טוויטר Telegram WhatsApp העתק קישור

לפי הדיווחים, "קונקורד" (Concord) משחק היריות מגוף ראשון של פלייסטיישן שהוסר לאחרונה מהחנויות ולמעשה בוטל רשמית, עלה לסוני (Sony) 400 מיליון דולר, בניגוד להערכות מוקדמות שעלות הפיתוח עמדה על- 100 מיליון דולר. כך על פי הפודקאסט Sacred Symbols, שטוען כי המשחק אף כונה לפני ההשקה "העתיד של פלייסטיישן", באופן פנימי.

https://twitter.com/longislandviper/status/1837157796137030141

הדיווח גם טוען שתרבות של "פוזיטיביות רעילה" חסמה כל דחיפה פוטנציאלית לכיוון המשחק באופן פנימי. בציטוטים של שלושה מקורות שמכירים את המהלך, לאחר השקת המשחק, הצוותים של האולפן נמנעו מלדבר על הבעיות למרות שחלק מהם כבר הרגיש שזה עומד להיות כישלון גדול. בנוסף לכל זאת, על פי הדיווחים, במאי המשחק התפטר בשבוע שעבר, לפי קוטאקו.

שבועיים לאחר השקתו של קונקורד, סוני החליטה להעביר את המשחק למצב אופליין, כלומר להרוג את השרתים של המשחק שמבוסס על מולטיפלייר ולהחזיר כסף לכל (האלפים הבודדים) מי שרכש את המשחק.

סוף ידוע מראש

קונקורד הוא כותר הבכורה של "אולפני פיירוורק" (Firewalk Studios) והוא היה המשחק שפתח את האירוע הרשמי האחרון של סוני PlayStation State of Play. מדובר במשחק יריות בסגנון אוברוואץ' שאמור היה להיות פרויקט השירות החי הגדול הבא של סוני, אחרי הצלחת  Helldivers 2 מבית Arrowhead Game Studios שהכניס עד כה קרוב לחצי מיליארד דולר.

סימני דאגה ראשונים הגיעו בהשקת שלב הבטא של קונקורד במחשב שהצליח להביא 2,388 שחקנים בלבד. ההערכות הן שהמשחק מכר 25 אלף עותקים בלבד ובגרסת המחשב נצפו בשיא מספר זעום של 697 שחקנים במקביל בסטים. המשחק שוחרר במחיר של 159 שקלים בסטים, וסוני לא ניסתה אפילו פעם להוזיל אותו.

https://twitter.com/Mangalawyer/status/1837204549821682120

בפוסט ב-X שהפך לויראלי כאן למעלה, והוא ספק משעשע ספק עצוב פורסמה תמונה של כמה עותקים ש המשחק שנמכרים במחיר של 1 דולרים בלבד, בתוך קופסא שנראית די זוועה. זה היה סיפורו של קונקורד, באקורד סיום צורם.

קישור המוביל לערוץ הטלגרם של גיימפרו
Concord Firewalk Studios קונקורד
ערוץ ה-Google News של גיימפרו ערוץ ה-WhatsApp של גיימפרו
שיתוף טוויטר פייסבוק Telegram WhatsApp העתק קישור
מערכת התגובות
התראה
0 תגובות
החדש יותר
הישן יותר הבולט ביותר
פידבקים
צפו בכל התגובות
GamePro
RSS Threads פייסבוק X (טוויטר) WhatsApp Telegram
  • רוטר מבזקי חדשות
  • רוטר סקופים
  • לוח שנה עברי
  • אתר זה נבנה ועוצב על-ידי קידומא | דיגיטל קריאייטיב
כל הזכויות שמורות לגיימפרו ישראל © 2025

הקלידו מילת חיפוש

wpDiscuz