"המכשף: הסירנות מהמעמקים" מקבל טריילר חדש – יגיע לנטפליקס בחודש הבא

נטפליקס (Netflix) שחררה טריילר חדש לסרט "המכשף" הבא שלה, "המכשף: הסירנות מהמעמקים" (Sirens of the Deep), סרט אנימציה המבוסס על הנובלה "קורבן קטן" (A Little Sacrifice) מאת סופר סדרת ספרי "המכשף" אנדז'יי ספקובסקי.
הסרט החדש הופק על ידי בית האנימציה הדרום קוריאני Studio Mir, Platige Image הפולני ו-Hivemind מלוס אנג'לס, יוקרן לראשונה ב-11 בפברואר בענקית הסטרימינג. תקציר הסרט:
גראלט מריוויה, צייד מפלצות שעבר מוטציה, נשכר לחקור סדרה של התקפות בכפר על חוף הים ומוצא את עצמו נשאב לתוך סכסוך בן מאות שנים בין בני אדם לבני אדם. עליו לסמוך על ידידים – ישנים וחדשים – שיפתרו את התעלומה לפני שמעשי האיבה בין שתי הממלכות יסלימו למלחמה כוללת.

צמד שחקני הקול אניה צ'לוטרה וג'ואי בייטי ישובו לדבב את דמויותיהם של ינפר מוונגרברג ויסקיאר בהתאמה, וההפתעה הפעם היא גראלט שיזכה לדיבוב חדש מאת לא אחר מאשר דאג קוקל. אם השם הזה לא מצלצל לכם, אז זה הזמן לספר לכם שהוא שחקן הקול המקורי של כל משחקי סדרת המשחקים "The Witcher", וידבב גם בפרק הרביעי. כריסטינה רן תדבב את אסי דייבן.
לורן שמידט היסריךSirens of the Deep בוים על ידי קאנג היי צ'ול (אמן סטוריבורד ב-"המכשף: סיוטו של הזאב") ונכתב על ידי מייק אוסטרובסקי וריי בנג'מין, מפיק שותף וכותב צוות בסרט הלייב אקשן The Witcher של נטפליקס, בהתאמה, והופק על ידי לורן שמידט היסריך (המפיקה והתסריטאית של סדרת "המכשף").
באשר לסדרת הטלוויזיה "המכשף", אנחנו כבר יודעים שהיא תקבל עוד שתי עונות נוספות בנטפליקס והסדרה תסתיים לאחר העונה החמישית שלה. על פי נטפליקס, עונות 4 ו-5 יכסו את שלושת הספרים האחרונים בסדרת The Witcher: "טבילת האש", "מגדל הסנונית" ו"גבירת האגם" (Baptism of Fire, The Tower of the Swallow ו- Lady of the Lake). ליאם המסוורת' יגלם את גראלט בעונה 4 של הסדרה והוא מחליף את הנרי קאוויל שגילם תפקיד זה בעונות הקודמות.
"המכשף: הסירנות מהמעמקים" יעלה לנטפליקס ב-11 בפברואר, 2025.