Close Menu
GameProGamePro
  • ראשי
  • חדשות גיימינג
    • ביקורות
    • PC
    • XBX
    • PS5
    • PS5 Pro
    • Switch
    • מובייל
    • VR
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
  • אודות
  • יצירת קשר
פייסבוק Threads X (טוויטר) Instagram WhatsApp Telegram
  • אודות
  • צור קשר
  • פרסמו אצלנו
X (טוויטר) פייסבוק Instagram YouTube Threads WhatsApp Telegram
GameProGamePro
  • ראשי
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • קונסולות
      • PS5
      • XBSX
      • Switch
    • ביקורות
    • סקירות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • נטפליקס
    • קולנוע

השקה מאכזבת: גרסת ה-PC של The Last of Us Part I נקטלת על ידי הגיימרים

רותם גולדברג29 במרץ 2023תגובה אחת
The Last of Us Part I גרסת המחשב
שיתוף
פייסבוק טוויטר Telegram WhatsApp העתק קישור

שחקני ה-PC בסטים מדווחים על הרבה בעיות עם The Last of Us Part I, ו- Naughty Dog מבטיחה שהיא תתקן בקרוב

הציפייה הגדולה לפורט איכותי לנשחק TLOU, במיוחד לאור הפורטים האחרונים והמאוד מוצלחים למשחקי פלייסטיישן שהגיעו למחשב, התנפצה. למרבה הצער, "The Last of Us החלק הראשון" הושק אתמול למחשב האישי והשחקנים לא מרוצים בלשון המעטה. מתוך יותר מ-7,000 ביקורות בחנות של סטים, לא פחות מ 67% הם ביקורות שליליות.

הגיימרים מדווחים על בעיות שנעות בין קריסות אקראיות וגמגומים, עד לזמנים ארוכים של הצללה ודמויות שהופכות באקראי לסצנות חתוכות. נראה שהמשחק גם עבר אופטימיזציה גרועה, תופס כמויות גדולות של VRAM במערכות ומפיל פריימים באופן רנדומלי, אפילו עם כרטיס מסך מסוג RTX 4090. כל זה קורה אחרי שהחברה נאלצה לדחות את המשחק בחודש כדי…להשיק אותו מוכן.

גרסת ה-PC של The Last of Us Part I מאכזבת

זה מספיק גרוע שהאולפן המוערך Naughty Dog נאלץ להוציא הצהרה. "שחקני ה-PC של The Last of Us Part I: שמענו את החששות והבעיות שלכם, והצוות שלנו חוקר באופן פעיל מספר בעיות שדיווחת עליהן", צייץ האולפן מהחשבון הרשמי שלו. "נמשיך לעדכן אתכם, אבל הצוות שלנו נותן עדכונים עדיפות ויטפל בבעיות בתיקונים הקרובים."

The Last of Us Part I PC players: we've heard your concerns, and our team is actively investigating multiple issues you've reported.

We will continue to update you, but our team is prioritizing updates and will address issues in upcoming patches.

— Naughty Dog (@Naughty_Dog) March 28, 2023

נורת אזהרה להשקה הבעייתית התקבלה כשעיתונאים לא קיבלו קודים לביקורת המשחק כמה ימים מראש, כפי שנהוג ועד לרגע זה לא פורסמה אף ביקורת לגרסה זו על ידי אתרי הגיימינג המובילים.

ההשקה המאכזבת של The Last of Us Part I במחשב האישי מגיעה כאמור אחר כמה יציאות מרשימות לאחרונה לשחקני ה-PC כמו למשל הגרסה המצוינת של Sony. Marvel's Spider-Man Remastered ו-Marvel's Spider-Man: Miles Morales וגרסת המחשב של God of War בשנה שעברה במחשב הייתה אחת הטובות ביותר עד כה.

God of War למחשב- אחד הפורטים המוצלחים

בעוד ש-Returnal ו-Sackboy סבלו מבעיות לא קשות שתוקנו, ניזכר במי שהחל את המעבר של משחקים מפלייסטיישן למחשב, הלא הוא Horizon Zero Dawn לפני כמעט שלוש שנים.

קישור המוביל לערוץ הטלגרם של גיימפרו
The Last of Us Part I TLOU גרסת מחשב
ערוץ ה-Google News של גיימפרו ערוץ ה-WhatsApp של גיימפרו
שיתוף טוויטר פייסבוק Telegram WhatsApp העתק קישור
מערכת התגובות
התראה
1 תגובה
החדש יותר
הישן יותר הבולט ביותר
פידבקים
צפו בכל התגובות
עזרא
2 שנים לפני

לא מבין את זה. סוני הרי קנו את ניקסס, אז איך קורה שנותנים לאיירון גלאקסי לעבוד על פורט למשחק בסדר גודל כזה? כאילו לא לומדים מטעויות עבר?

0
0
הגב
GamePro
RSS Threads פייסבוק X (טוויטר) WhatsApp Telegram
  • רוטר מבזקי חדשות
  • רוטר סקופים
  • לוח שנה עברי
  • אתר זה נבנה ועוצב על-ידי קידומא | דיגיטל קריאייטיב
כל הזכויות שמורות לגיימפרו ישראל © 2025

הקלידו מילת חיפוש

wpDiscuz