Close Menu
GameProGamePro
  • ראשי
  • חדשות גיימינג
    • ביקורות
    • PC
    • XBX
    • PS5
    • PS5 Pro
    • Switch
    • מובייל
    • VR
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
  • אודות
  • יצירת קשר
פייסבוק Threads X (טוויטר) Instagram WhatsApp Telegram
  • אודות
  • צור קשר
  • פרסמו אצלנו
X (טוויטר) פייסבוק Instagram YouTube Threads WhatsApp Telegram
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • PS5
    • XBSX
    • Switch
    • מובייל
    • VR
    • ביקורות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • קולנוע
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • קונסולות
      • PS5
      • XBSX
      • Switch
    • ביקורות
    • סקירות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • נטפליקס
    • קולנוע

משחק האימה הישרדות "The Thing: Remastered" שוחרר בהפתעה וזמין לכל הפלטפורמות

תומר סגל7 בדצמבר 2024אין תגובות
משחק היצור
תמונה: Nightdive Studios
שיתוף
פייסבוק טוויטר Telegram WhatsApp העתק קישור

Nightdive Studios הכריזו על שחרור מפתיע של גרסת הרימסטר שלהם למשחק היריות אימה-הישרדות "The Thing" משנת 2002. The Thing: Remastered הוכרז ביוני עם חלון שחרור של 2024, אך לא אושר תאריך ספציפי.

באוקטובר האחרון נחשף לראשונה טריילר למשחק שהציג את השדרוג של האולפן Nightdive Studios בפעולה הכולל מודלים משופרים של דמויות, טקסטורות ואנימציות חדשות ועוד. כעת אושר כי המשחק זמין באופן מיידי ל-PS5, Xbox Series X/S, Switch, PS4, Xbox ו-PC במחיר של 30 דולרים.

באמצעות מנוע KEX הקנייני שלה, Nightdive ביצעה רימאסטרינג ל-The Thing עבור פלטפורמות הדור הנוכחי, עם רזולוציה של עד 4K ו-120 פריימים לשנייה בהתאם למערכת.

"שיפורים במודלים, טקסטורות ואנימציות של דמויות נעשו בעבודת יד על ידי Nightdive Studios, עם יישום של עיבוד תלת ממדי מתקדם לתאורה מעודכנת ואפקטים אטמוספריים", אומרים באולפן. "התוצאה היא רימסטר מותח ומפורט בצורה נאמנה שמחייה מחדש את המשחק המרגש עבור הקהל המודרני".

המשך לסרט "היצור"

המשחק ששוחרר במקור בשנת 2002 ל- PS2, Xbox ול- PC. מהווה המשך ל"היצור" (The Thing) סרטו של ג'ון קרפנטר משנת 1982 בהפקת סרטי יוניברסל (Universal Pictures) בכיכובו של קורט ראסל, ומתרחש זמן קצר לאחר האירועים של הסרט.

עלילת המשחק מתמקדת בקפטן בלייק, חבר בצוות כוחות מיוחדים של צבא ארצות הברית שנשלח למוצב אנטרקטיקה המופיע בסרט כדי לקבוע מה עלה בגורלו של צוות המחקר, רק כדי למצוא את עצמו לכוד בקרב הישרדות נגד החייזר משנה הצורה, שלכאורה חזר לחיים למרות שהושמד בסוף הסרט. בלייק נתקל בניצולים נוספים, אך הם חשדניים וההשפעה שלו על המצב הפסיכולוגי של הצוות משפיעה ישירות אם הם משתפים פעולה או לא.

Nightdive שחררה לאחרונה את שני משחקי דום המקוריים Doom + Doom II בגרסה משופרת וב-2023 חררה את הרימייק למשחק הקאלט System Shock.

The Thing: Remastered מתוכנן זמין לרכישה למחשב (סטים) Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X/S, PS4 ו-Xbox One. 

קישור המוביל לערוץ הטלגרם של גיימפרו
Nightdive Studios The Thing: Remastered ג'ון קרפנטר היצור משחק יריות
ערוץ ה-Google News של גיימפרו ערוץ ה-WhatsApp של גיימפרו
שיתוף טוויטר פייסבוק Telegram WhatsApp העתק קישור
מערכת התגובות
התראה
0 תגובות
החדש יותר
הישן יותר הבולט ביותר
פידבקים
צפו בכל התגובות
GamePro
RSS Threads פייסבוק X (טוויטר) WhatsApp Telegram
  • רוטר מבזקי חדשות
  • רוטר סקופים
  • לוח שנה עברי
  • אתר זה נבנה ועוצב על-ידי קידומא | דיגיטל קריאייטיב
כל הזכויות שמורות לגיימפרו ישראל © 2025

הקלידו מילת חיפוש

wpDiscuz