id Software חוגגת את אירוע QuakeCon שהחל אתמול על ידי השקת גרסאות משופרות של Doom המקורי. Doom ו-Doom 2 שהושקו במפתיע עם שיפורים ועם פרק חדש לגמרי.
שתי הגרסאות החדשות זמינות כעת כחבילה אחת גדולה, במחיר של 40 שקלים ומוצעות לשדרוג בחינם למי שיש ברשותו את אחד משני המשחקים בסטים. אם מעולם לא שיחקתם במשחק היריות הקלאסי משנת 1995 שנחשב לאבי הז'אנר ולפורץ דרך, זוהי הזדמנות מצוינת לעשות זאת.
המהדורה המשופרת של Doom + Doom 2 כוללת מספר עדכונים למד חיים, כולל משחק מקוון וקרוס-פלטפורם של deathmatch ומשחק שיתופי עבור עד 16 שחקנים. בחבילה זו יש בסך הכל 187 מפות משימות ו-43 מפות deathmatch.
פרק חדש ופסקול משופר
היכולת לצלול לתוך מרובה המשתתפים הקלאסי של Doom בשנת 2024 היא ניצחון אדיר לקהילה ומחדיר חיים חדשים למשחק היריות הנצחי. יש גם חבילת Deathmatch חדשה עם 25 מפות ושישה פרקי בונוס:
- TNT: Evilution
- The Plutonia Experiment
- Master Levels for Doom 2
- No Rest for the Living
- Sigil
- Legacy of Rust
Legacy of Rust, הוא פרק חדש לגמרי שנוצר על ידי חברי id Software, Nightdive Studios ו-MachineGames.
יש גם פסקול משופר, וניתן לעבור בין הגרסה המודרנית והמשופרת לבין הקלאסית כרצונכם. שני המשחקים פועלים גם ב-60 FPS ב-1080p בכל הפלטפורמות ויכולים להגיע ל-120 FPS ב-4K בחומרה שתומכת בכך.
בנוסף לכל התוכן החדש והעדכונים, שחקנים יבחינו גם בתוספות כמו קרוסלת נשק להחלפת נשק מהירה יותר ו-Deathmatch מקומי מפוצל ושיתוף פעולה עבור עד ארבעה שחקנים. ברור ש-id Software מושכת את כל העצמות לקראת המהדורה הזו, שהיא פיתוח מבורך עבור מעריצים ותיקים והכנה לקראת המשחק הבא בסדרה Doom: The Dark Ages שהוכרז רשמית בתחילת יוני, באירוע של מיקרוסופט (Microsoft) – Xbox Games Showcase.
Doom + Doom 2 זמין כעת בפלטפורמות PlayStation, Switch, Xbox ו-PC. ל-Doom: The Dark Ages אין תאריך שחרור כרגע, אך הוא יושק ב-2025 למחשב, PS5 ול-Xbox Series X/S.