Close Menu
GameProGamePro
  • ראשי
  • חדשות גיימינג
    • ביקורות
    • PC
    • XBX
    • PS5
    • PS5 Pro
    • Switch
    • מובייל
    • VR
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
  • אודות
  • יצירת קשר
פייסבוק Threads X (טוויטר) Instagram WhatsApp Telegram
  • אודות
  • צור קשר
  • פרסמו אצלנו
X (טוויטר) פייסבוק Instagram YouTube Threads WhatsApp Telegram
GameProGamePro
  • אודות
  • צרו קשר
  • פרסמו אצלנו
  • הצהרת נגישות
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • קונסולות
      • PS5
      • XBSX
      • Switch
    • ביקורות
    • סקירות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • נטפליקס
    • קולנוע

סוף הסאגה: סוני חוזרת בה ומבטלת את הצורך לקישור חשבון PSN ב- Helldivers 2

איתי בן טוב6 במאי 2024אין תגובות
שתי דמויות מתחבקות במשחק Helldivers 2
Helldivers 2 (תמונה: Arrowhead Studio)
שיתוף
פייסבוק טוויטר Telegram WhatsApp העתק קישור

הסאגה שהחלה בשבוע שעבר, בה דרשה סוני לקשר חשבונות סטים ל-PSN במשחק, מה שגרר להפצצה של למעלה מ-200 אלף ביקורות שליליות למשחק, הגיעה לסיומה. חברת סוני יצאה בהודעה דרך הטוויטר/X ובחשבון הרשמי של פלייסטיישן בה נכתב:

מעריצי Helldivers — שמענו את המשוב שלכם על עדכון הקישור לחשבון Helldivers 2. העדכון ב-6 במאי, שהיה מחייב קישור חשבון Steam ו-PlayStation Network עבור שחקנים חדשים ועבור שחקנים נוכחיים החל מה-30 במאי, לא יתקדם.

צילום של ציטוט טוויטר של פלייסטיישן אודות ביטול הצורך ב PSN
סוני מבטלת את הצורך בקישור -PSN (תמונה: X)

עוד נכתב כי "אנחנו עדיין לומדים מה הכי טוב עבור שחקני PC והמשוב שלכם לא יסולא בפז. שוב תודה על תמיכתכם המתמשכת ב-Helldivers 2 ואנו נמשיך לעדכן אותכם בתוכניות עתידיות".

פיצוץ דמוקרטי והניצחון של שחקני ה-PC

סיבוב הפרסה של סוני מגיע אחרי שהפרשייה קרמה עור וגידים והייתה על סף פיצוץ גדול בין קהילת ה-PC לבין חברת סוני. הסיפור כיכב בכל הכותרות באתרי הגיימינג בעולם, והידיעה התפשטה כמו אש בשדה קוצים, מה שגרם אפילו לגיימרים שמעולם לא כתבו ביקורת בסטים, לעשות זאת.

מה שהחל כסיפור אהבה גדול ומבטיח בין סוני לקהילת שחקני המחשב, עמד לקבל אתמול תפנית אין חזור. עשרות אלפי הביקורות השליליות ב-Steam הכניסו את וואלב (Valve) לתמונה, והיא החליטה להציע החזרים, אפילו למי ששיחק במשחק יותר משעתיים. בנוסף, המשחק היא ביטלה את הזמינות לרכישה של המשחק ביותר ממאה מדינות שאין להן את היכולת ליצור חשבון PSN.

למעלה מ 200 אלף ביקורות שליליות הלדייברס 2
למעלה מ 200 אלף ביקורות שליליות. שימו לב שלמעלה מימין מתחילות להופיע ביקורות חיוביות לאחר ההודעה (תמונה: סטים)

במהלך הלילה, המנכ"ל והמנהל הקריאטיבי של המפתחת Arrowhead Game Studios, יוהאן פילסטדט, לקח חלקית את האשמה עליו וטען ב-X שהצוות מנהל מגעים עם סוני כדי לחפש פתרון. פילסטדט הבין שהוא חייב לנקוט עמדה וציין שעניין הקישור ל-PSN לא נידון מספיק ושצריך לקחת החלטה מושכלת בעניין.

כעת, כל התגובות, הביקורות השליליות והדיונים הרבים של הקהילה השתלמו וסוני חזרה בה ועדכנה שהצורך לקשר חשבון PSN בוטל, והיא אף התנצלה.

ב-16 לחודש זה ישוחרר משחק בלעדי נוסף של סוני למחשב, Ghost of Tsushima Director's Cut. גם במשחק זה שחקנים יצטרכו לקשר את חשבונות ה-PSN שלהם ל-Steam כדי לשחק במצב מרובה המשתתפים (Legends online multiplayer).

עם זאת, מדובר בחלק משני של המשחק, שיצא כהרחבה אחרי ששוחרר ואינו בגדר חובה. מצב הקמפיין של המשחק, שהוא החלק המשמעותי בו, לא מצריך חיבור ל-PSN.

קישור המוביל לערוץ הטלגרם של גיימפרו
Arrowhead Arrowhead Studios Helldivers 2 PSN SONY steam הלדייוורס 2 סוני
ערוץ ה-Google News של גיימפרו ערוץ ה-WhatsApp של גיימפרו
שיתוף טוויטר פייסבוק Telegram WhatsApp העתק קישור
מערכת התגובות
התראה
0 תגובות
החדש יותר
הישן יותר הבולט ביותר
פידבקים
צפו בכל התגובות
GamePro
RSS Threads פייסבוק X (טוויטר) WhatsApp Telegram
  • רוטר מבזקי חדשות
  • רוטר סקופים
  • לוח שנה עברי
  • אתר זה נבנה ועוצב על-ידי קידומא | דיגיטל קריאייטיב
כל הזכויות שמורות לגיימפרו ישראל © 2025

הקלידו מילת חיפוש

wpDiscuz