Close Menu
GameProGamePro
  • ראשי
  • חדשות גיימינג
    • ביקורות
    • PC
    • XBX
    • PS5
    • PS5 Pro
    • Switch
    • מובייל
    • VR
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
  • אודות
  • יצירת קשר
פייסבוק Threads X (טוויטר) Instagram WhatsApp Telegram
  • אודות
  • צור קשר
  • פרסמו אצלנו
X (טוויטר) פייסבוק Instagram YouTube Threads WhatsApp Telegram
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • PS5
    • XBSX
    • Switch
    • מובייל
    • VR
    • ביקורות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • קולנוע
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • קונסולות
      • PS5
      • XBSX
      • Switch
    • ביקורות
    • סקירות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • נטפליקס
    • קולנוע

הבוס של פלייסטיישן אומר שהוא פתוח להחייאת זיכיונות קלאסיים

תומר סגל29 בדצמבר 2024אין תגובות
אוסף משחקי PS1
שיתוף
פייסבוק טוויטר Telegram WhatsApp העתק קישור

מנכ"ל משותף של סוני (Sony) PlayStation, הרמן הולסט, מדבר על החזרת זיכיונות IP ישנים לשולחן ההצעות וסוני פתוחה להחיות את קטלוג המשחקים הקלאסיים שלה. בשיחה עם Famitsu, אמר המנהל כי בעתיד, בעלת הפלטפורמה מתכוונת להציע מגוון רחב של חוויות הן מאולפני צד ראשון שלה, והן על ידי עבודה עם מפתחים חיצוניים.

זיכיונות ה-IP השונים שבבעלותנו הם נכס חשוב לפלייסטיישן, וכחלק מהמאמצים שלנו לחזק את הפורטפוליו שלנו, אנו בוחנים ללא הרף הזדמנויות למנף קניין רוחני מהעבר, כמו גם לפתח זיכיונות חדשים

עוד הוסיף ואמר ש"המטרה שלנו היא לפרסם משחקים של מיטב היוצרים בעולם, בתוך פלייסטיישן ומחוצה לה, והשגנו הצלחות רבות עד כה על ידי עבודה צמודה עם אולפני פיתוח חיצוניים". הולסט גם שיבח את הביצועים של אסטרו בוט מהאולפן Team Asobi, שזכה במשחק השנה בטקס TGA 2024 החודש.

לדברי המנכ"ל המשותף, אסטרו בוט מכר 1.5 מיליון עותקים בתשעת השבועות הראשונים שלו, כאשר כמעט 40% מהמכירות הללו הגיעו משחקנים שרכשו משחק פלייסטיישן בפעם הראשונה, או לראשונה מזה שנתיים. הוא גם ציין את ההתרגשות הרבה מכך שהוא התקבל כל כך טוב על ידי קהילת הגיימינג, עם ציון Metacritic של 94, מה ש"תרם משמעותית להתרחבות הקהילה, עם אחוז גבוה יותר של שחקנים צעירים ומשפחות שרוכשות את המשחק בהשוואה לכותרים אחרים".

אז איזה משחק או IP קלאסי אתם הייתם רוצים להחיות?

אז נכון שסוני עדיין באווירת חגיגות 30 שנה לפלייסטיישן, ואחרי השקה גדולה של ה-PS5 ושנת 2024 מסתמנת כשנה טובה עבור ענקית המשחקים היפנית, אני מאוד מקווה שהא רצינית לגבי החזרת משחקים קלאסיים, ולא בגרסאות רימסטר.

לפלייסטיישן המקורי (PS1) היו המון משחקים מעולים כמו מטאל גיר סוליד הראשון, קסטלווניה, טוני הוק 2, RE2, ספיידרמן ושלל משחקי מרוצים. היו אפילו משחקי RPG טובים שלא היו דווקא בסדרת Final Fantasy. אחת הקלאסיקות ואני מקווה מאוד שישוב אלינו יום אחד בגרסת רימייק הוא המשחק הנהדר Legend of the Dragoon של האולפן היפני של Sony Interactive Entertainment שכלל מערכת לחימה מדהימה.

קישור המוביל לערוץ הטלגרם של גיימפרו
Legend of the Dragoon playstation ps1 הרמן הולסט מטאל גיר סוליד מטאל גיר סוליד הראשון משחקי רטרו משחקים קלאסיים סוני פלייסטיישן 1 קסטלווניה
ערוץ ה-Google News של גיימפרו ערוץ ה-WhatsApp של גיימפרו
שיתוף טוויטר פייסבוק Telegram WhatsApp העתק קישור
מערכת התגובות
התראה
0 תגובות
החדש יותר
הישן יותר הבולט ביותר
פידבקים
צפו בכל התגובות
GamePro
RSS Threads פייסבוק X (טוויטר) WhatsApp Telegram
  • רוטר מבזקי חדשות
  • רוטר סקופים
  • לוח שנה עברי
  • אתר זה נבנה ועוצב על-ידי קידומא | דיגיטל קריאייטיב
כל הזכויות שמורות לגיימפרו ישראל © 2025

הקלידו מילת חיפוש

wpDiscuz