"ברוכים הבאים לדרי" ("It: Welcome to Derry") היא סדרת אימה שנוצרה על ידי האחים אנדי, ברברה מוסקייטי וג'ייסון פוקס, ומפיקים אותה פוקס ובראד קיילב קיין (Warner Bros). הסדרה מהווה פריקוול לאירועי סרט האימה "זה" מ-2017 וצפויה להתרחש בשנות ה-60 של המאה ה-20 ולגולל את סיפורו של פניוויז הליצן (ביל סקארסגארד).
כעת, במסגרת טריילר ששחררה MAX המקיף חלק מסדרות המקור הראשיות שלה לשנה זו ולשנה הבאה, גם "ברוכים הבאים לדרי" זכה לכמה שניות של חשיפה, בהן נעדר פניוויז הליצן אך קיבלנו את הטון לסדרה שאינה מיועדת לבעלי לב חלש.
This ain’t America. This is Derry.
The @HBO Original Series #ItWelcomeToDerry is coming soon to Max. pic.twitter.com/4yO3tSGyUA
— Max (@StreamOnMax) August 5, 2024
במסגרת הטריילר המלא של MAX קיבלנו הצצות ראשונות וקצרצרות לחלק מהתכנים והסדרות המקוריות של MAX כמו עונה 2 של "האחרונים מבינינו" "הפינגווין", "חולית: הנבואה", "הלוטוס הלבן", "העידן המוזהב", The Pitt, Duster וגם הספין-אוף של משחקי הכס A Knight of the Seven Kingdoms.
סדרת האימה "ברוכים הבאים לדרי" אמורה לכלול תשעה פרקים כשהיא תגיע בשלב מסוים ב-2025, ואנדרס מוסקייטי יביים ארבעה מהם.