חברת האחים וורנר ׁ(Warner Bros) חשפה טריילר חדש עבור הסרט "ביטלג'וס 2" (Beetlejuice Beetlejuice), סרט ההמשך המיוחל לסרטו של טים ברטון משנת 1988, העוקב אחר סיפורה של אסטריד, בתה הצעירה של לידיה דיץ (וינונה ריידר) הפותחת מחדש בשוגג את הפורטל לעולם הבא ולשובו של ביטלג'וס.
הטריילר מתחיל בכך שאסטריד דיץ (ג'נה אורטגה) מקבלת טלפון מאמא שלה בזמן שהיא בבית הספר וזוכה ללגלוג מחברותיה. אסטריד חוזרת לכיוון הבית ובדרך נעצרת לשבת עם ידיד שלה מול "הבית על הגבעה" והם מנהלים שיחה בה היא טוענת שאינה מאמינה ברוחות רפאים והוא נדהם לגלות שאמה היא ה"אגדה" לידיה דיץ.
לאחר מכן, הסצנה מציגה את לידיה, אשר חוזרת על "Beetlejuice" שלוש פעמים על מנת לזמן רוח הרפאים, ביטלג'וס (מייקל קיטון) מגיח, והיא מבקשת ממנו שיעזור לה להציל את בתה. הטריילר מסתיים בדרשה שנושא ביטלג'וס בכנסייה ואיך הוא מתעלל בכל מי שנוכח בה. צפו:
הטריילר החדש של Beetlejuice Beetlejuice עושה עבודה מצוינת בהצגת המידה שבה סרט ההמשך הוא אחרי הכל – סיפור משפחתי. נראה גם שתפקידו של קיטון, וכיצד הוא מקיים אינטראקציה עם דמויות ברחבי הסרט, מעניקה לו בשלב זה פחות אלמנטים של נבל לעומת הסרט הראשון, והוא גם נראה הרבה יותר קרוב ללידיה.
"ביטלג'וס 2" הוא סרט פרודיה על סרטי אימה אמריקאים והוא מופק על ידי חברת ההפקה "Plan B Entertainment" ואולפני האחים וורנר.
הקאסט כולל צוות שחקנים מוכשרים וכמה שמות נוצצים ומוכרים לכולם, כולל מייקל קיטון, מוניקה בלוצ'י, וינונה ריידר, ווילם דפו, ג'סטין ת'רו, דני דה ויטו, קתרין אוהרה, ברן גורמן וג'נה אורטגה.

"ביטלג'וס 2" צפוי להגיע לבתי הקולנוע ב-6 בספטמבר, 2024.




כל כך נמאס מההתמכרות הזו של הוליווד לסרטי טרלול ורוע קיצוני. לא צריך להיות זקן כדי לזכור שהם ידעו פעם לעשות סרטים מרתקים בלי אלימות קיצונית ופסיכופטית.
צודק בגדול, אבל יש פה שחקנים נהדרים שיהפכו את הסרט לשווה צפיה.