בשבוע שעבר דווח על ההצלחה המסחררת של "It Takes Two" – הכותר של אולפני הייזלייט (Hazelight Studios) עם מכירות של 20 מיליון עותקים עד כה, שזה מדהים למשחק שהוא לא טריפל A. בשנתיים האחרונות מתבשלת לה הרפתקת הקו-אופ הבאה של האולפן – שפרטיה הראשונים דלפו כעת.
בעקבות ההודעה על רף המכירות המרשים, מייסד ומנהל האולפן גו'זף פיירס העלה בטוויטר פוסט בו רמז על הפרויקט הבא של הצוות, ואמר: "מקבל הרבה שאלות לגבי המשחק הבא. הנה טיז(ר). זהו IP חדש לגמרי בשם S**** ******N. לא יכול לחכות להראות את זה בקרוב".
לאחר הפוסט ששותף ב-X, העלה האולפן בערוץ ה-X הרשמי שלו תמונה של משהו שנראה כמו תכנית עבודה למחשק החדש שלהם, עם רמזים די עבים על גבי פתקים צהובים ועם טיזינג לתאריך של "202?" :
כאן נכנס כבר לפעולה המדליף הידוע ואחד האמינים ברשת בילביל-קון חשף באמצעות Dealabs כי "על פי המידע שלנו, המשחק החדש מאולפן Hazelight ייקרא 'Split Fiction'. הכותר נמצא בפיתוח לפחות שנתיים".
אם לשפוט על פי הערות הפוסט בציוץ המקורי של Hazelight, שהציג מלבנים שונים המחולקים אופקית, אנכית ואלכסונית, בילביל-קון מאמין שזה יכול להיות מכניקת "שיתוף מסכים דינמי".
שיתוף פעולה של מסך מפוצל כבר קיים בכותרים האחרים של Hazelight, אך מעבר מחטיבות מסך אנכיות לאופקיות או אלכסוניות הוא רעיון חדש. באשר לחשיפה, האולפן חוגג עשור להיווסדו בנובמבר, כך שזה עשוי היות התאריך המושלם להכרזה על הכותר החדש.



