על פי הדיווחים, דגמי Xbox Series X החדשים שהוכרזו במהלך Xbox Games Showcase של פסטיבל הגיימינג Summer Game Fest 2024, כוללים שדרוג פנימי קל שלא הוכרז רשמית.
בסרטון חדש של אוסטין אוונס שכותרתו "The new Xbox Series X is BETTER", נטען כי הדגמים החדשים של הקונסולה, כלומר הדגם הלבן והדיגיטלי והמהדורה המיוחדת של Galaxy Black ששוחררו השבוע, זוכים לשדרוגי ביצועים קלים בהשוואה לדגם ההשקה.
בעוד השדרוגים הם מינוריים, נראה כי שתי הקנסולות החדשות צורכות פחות חשמל מהמקור, כאשר הדגם הדיגיטלי מפחית את צריכת החשמל בכמעט חצי כאשר אינו פעיל (מצב idle).
קרירות וזולות יותר
הקונסולות החדשות כוללות שיטת פיזור חום חדשה, כמו גם לוח אם חדש. קונסולות Xbox Series X החדשות שוקלות גם מעט פחות. המשמעות של השינויים הללו היא שסביר להניח שהקונסולות החדשות זולות יותר לייצור.
Xbox Series X הדיגיטלית בלבד, Xbox Series S הלבנה בנפח 1TB ומהדורה מיוחדת של 2TB 'Galaxy Black' Xbox Series X עם מגש דיסקים שוחררו כולן השבוע. הקונסולות זמינות באופן מקוון אצל קמעונאיים של Microsoft, אך עדיין לא ידוע אם ומתי הן תגענה לישראל.
מיקרוסופט (Microsoft) צפוי לשדר מחר את Xbox Partner Preview, אירוע התצוגה המקדימה האחרון של שותפי Xbox, וזה יקרה ביום חמישי, 17 באוקטובר בשעה 20:00, שעון ישראל ותוכלו לצפות בו היישר מכאן.
השידור יציג שילוב של משחקים חדשים ועתידיים של צדדים שלישיים, כולל כותרים של החברות Remedy Entertainment, Sega ו-505 Games.



