מדובר כרגע על שמונה משחקים שמשתמשי בטא יכולים לשחק דרך דפדפן, אך הרשימה צפויה להתרחב בקרוב
זה לא סוד שחברת הסטרימינג המצליחה בעולם, מנסה בשנים האחרונות להיכנס לעוד מספר תחומים, ביניהם תחום המשחקים.
Netflix Games החלה את דרכה בתחום המשחקים בשנת 2021 עם השקת משחקים למכשירים הניידים. מאז היא רכשה אולפנים מהתעשייה לצד חתימה על עסקאות עם מפרסמים שונים ומתכוונת להרחיב את ספריית המשחקים שלה, גם לפלטפורמות נוספות.
8 משחקים בתור התחלה
כפי שדווח על ידי משתמש בשם 'evilgenius' מהאתר ResetEra, החברה החלה לבדוק את היכולת לשחק מספר משחקים באמצעות דפדפן האינטרנט – מה שמאפשר להשיק את הכותרים האלה כמעט בכל פלטפורמה שבה נטפליקס נמצאת.
על פי בדיקה, המשחקים הללו לא זמינים לכולם, אלא רק למשתמשי בטא של נטפליקס, כך שאם לא מצאתם את המשחקים הללו אצלכם באפליקציה, דרושה סבלנות.
עם זאת, ראוי לציין שמדובר במבחר קטן של משחקים הזמינים כעת, כך שאם חשבתם לנסות את הטרילוגיה של GTA, היא עדיין לא זמינה שם. זו הרשימה:
- The Almost Gone
- Infernax
- Oxenfree
- Reigns
- Reigns Three Kingdoms
- Story Warriors
- Link Twin
- Mole Gem Mayhem
בעוד שרוב משחקי הדפדפן הללו הם משחקים שיכולים להיכנס לקטגוריית משחקי דפדפן, ההכללה של משחק האימה Oxenfree מרמזת שאולי נראה הרחבה גדולה יותר של שירות המשחקים של נטפליקס בהמשך.
ההשקה הכי גדולה של נטפליקס עד היום הייתה בדצמבר האחרון, בו שחררה את הטרילוגיה של 3 משחקי GTA קלאסיים. המשחקים הללו זמינים להורדה בחינם למנויי נטפליקס: GTA 3, GTA Vice City וגם GTA San Andreas.