המהדורה המיוחדת של הבקר האלחוטי Ghost Cipher נחשפה על ידי מיקרוסופט (Microsoft) הערב עם עיצובים שקופים ל-Elite Wireless Controller Series שנוספו גם ל-Xbox Design Lab. בעקבות הדלפה לאחרונה שאישרה את שמו של הבקר הקרוב, החברה חשפה רשמית את הבקר האלחוטי של Ghost Cipher Special Edition של Xbox.
כפי שהוא נראה בתמונה למעלה, יש לו עיצוב אפור שקוף, המאפשר לשחקנים לראות את פעולתו הפנימית של הבקר, אחיזות גב מגומיות, ורפידת D מתכתי ברונזה וטריגרים.
הבקר החדש מוצע במחיר של 70 דולרים, והוא זמין להזמנה מראש כעת אצל קמעונאים ברשת לקראת השקתו ב-8 באוקטובר 2024. שחרורו מגיע בעקבות השקת הבקר האלחוטי של Sky Cipher Special Edition ל-Xbox האלחוטי בקיץ הקרוב.

מיקרוסופט השיקה היום גם סקינים עליונים מסדרת ה-Cipher ו-D-pad/paddles כרומטי עבור בקרי Elite Series 2 עם Xbox Design Lab בשווקים נבחרים.
שואב השראה מהטכנולוגיה השקופה האייקונית של שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000, סדרת ה-Cipher מביאה למעבדת העיצוב של Xbox שישה עיצובים מדהימים של כיסוי עליון שקוף
עוד הוסיפה החברה כי "המארזים העליונים התוססים האלה בצבע ממתקים עוטפים את המסגרת המתכתית של הבקר, ומציגים גם את היופי החיצוני שלו וגם את ההנדסה המתקדמת בתוך הבקר של Elite Series 2.