למרות שג'ים קארי אמר בעבר שרק "תסריט שכתוב בדיו זהב" יפתה אותו לחזור למסך, הוא בכל זאת חזר מפרישה עבור סוניק הסרט 3 כי הוא "היה צריך את הכסף", כך על פי דיווח של הגרדיאן.
קניתי הרבה דברים ואני צריך את הכסף, למען האמת.
השחקן שמשחק בתפקיד כפול בסרט החדש, בו הוא מגלם את ג'רלד רובוטניק ודוקטור אייבו רובוטניק אמר לאחרונה ספק בצחוק ספק ברצינות: "התרגשתי לגלם שני רובוטניקים עד שגיליתי שזה יהיה כפול עבודה ועם אותה משכורת".
במקביל שחררה הלילה חברת אולפני פרמאונט (Paramount Pictures) טריילר חדש מתוך הסרט ולא בטוח שזה יהיה הטריילר האחרון לפני ההקרנה הרשמית שתתקיים בעולם ב-20 בדצמבר, ואצלנו ב-26.
בטריילר הקודם של סוניק 3 קיבלנו קטעי אקשן מרגשים, מקורו האפל של שאדו, והצצה להרפתקה בחלל הממתינה למעריצים. הטריילר התחיל בהקנטת שאדו בשיתוף פעולה עם ג'ראלד רובוטניק, שמצליח לגייס את ד"ר רובוטניק לצדו במסע הנקמה שלהם. לאחר שנמלטו בקושי ממלכודת מהשלישייה, סוניק, טיילס ונאקלס מגייסים את טום ומאדי לעזור לחדור לבסיס GUN.
"סוניק הסרט 3" יגיע לבתי הקולנוע בישראל (בדיבוב לעברית וגם אנגלית) ב- 26 בדצמבר, 2024.