כשברקע הקידום של הסרט שלגיה נמצא בישורת האחרונה שלו, גל גדות עשתה בשעה האחרונה היסטוריה לא קטנה וקיבלה בטקס המסורתי כוכב בשדרת הכוכבים של הוליווד. בכך הפכה גדות לשחקנית הישראלית הראשונה שזוכה לכבוד המרשים הזה, כבוד שנחשב בעיניי רבים לנקודת שיא בקריירה. הטקס נערך בלוס אנג’לס בנוכחות בכירים בתעשייה כמו במאי לשכת הסחר של הוליווד, סטיב ניסן, לצד במאית הסרט וונדר וומן פאטי ג’נקינס והשחקן וין דיזל, ששיתף איתה פעולה בסדרת מהיר ועצבני. היה ניכר כי היא התרגשה מאוד.
אני מרגישה הבן אדם עם הכי הרבה מזל בעולם היום , תודה להוליווד ולכל מי שהגיע היום, אני רק נערה מעיר בישראל (ראש העין) ולעולם לא דמיינתי רגע שכזה, וזה פשוט משוגע! ויקר מכל פרס או הוקרה שקיבלתי אי פעם. אני מוקפת כאן באנשים נפלאים
גל גדות
גדות הודתה לכל הצוות המקצועי שמלווה אותה במסע הארוך הזה והבלתי ייאמן שעשתה עד לרגע הזוהר והגשמת החלום של כוכב בשדרת הכוכבים של הוליווד. היא הודתה גם לכל המעריצים שמלווים אותה.
לקראת סיום הטקס היא פנתה בעברית לכל מדינת ישראל והודתה לכל מי שעוקב אחריה ולבסוף הודתה לבעלה ושותפה לקריירה המקצועית שלה, ירון ורסנו, ״אני עושה סרטים או ילדים איתך. אני אוהבת אותך מאוד, לא הייתי כאן בלעדיך״. היא הודתה גם לארבע בנותיה ״כל מה שאני עושה זה בשבילכן ולמענכן. אני מקווה שאני גורמת לכם להיות גאות באמא שלכן, לא בגלל פרסום או זוהר״ תודה לכולם! (צעקות וצרחות של מעריצים ברקע).

כבוד.