רק לפני 10 ימים הכריזה Sports Interactive על תאריך השחרור של "פוטבול מנג'ר 25" ( Football Manager 25), שהיה אמור להגיע ל-PC ול-Mac ב-26 בנובמבר, באותו תאריך שבו תגיע גרסת הקונסולת Xbox ו-PS5 ועל כך שהכותרים של PC/Mac ו-Xbox יהיו זמינים גם דרך שירות המנויים של Game Pass.
היום מודיעה החברה במפתיע כי היא דוחה את המשחק ב-4 חודשים למרץ 2025:
לאחר שיקול מדוקדק, Sports Interactive קיבלה את ההחלטה הקשה לדחות עוד יותר את שחרורו של Football Manager 25.
לטענתה, לאחר דיונים עם סגה (SEGA), נותני הרישיונות והשותפים שלה, הגיעה ההחלטה שדרך הפעולה הטובה ביותר היא לדחות את ההשקה עד מרץ 2025. תאריכי שחרור ספציפיים של הפלטפורמות יוכרזו בהמשך. החברה גם ציינה כי בעדכון הפיתוח האחרון של ספטמבר, "הסברנו שעלינו לדחוף את המהדורה המקורית של FM25 בחזרה כדי לתת לעצמנו יותר זמן לספק את החוויה הטובה ביותר האפשרית עבור הפרק הראשון הזה בעידן חדש של Football Manager".
זמן נוסף זה לא הספיק כדי להבטיח שהאיכות והחוויה של המשחק עומדות בציפיות שלך ובסטנדרטים הגבוהים מאוד שלנו.
בבלוג הקודם ציינה החברה שזה היה מחזור פיתוח קשה עבור הסטודיו. דברים רבים זזו לאט יותר ממה שהאולפן חזה- למרות שכולם בצוות עובדים בקצב מדהים כדי לנסות ולהספיק הכל.
FM25 הוא ההתקדמות הטכנית והחזותית הגדולה ביותר בסדרה מזה דור וצוות המפתחים לא יכולים להתפשר על ההגשה של השלב המכריע הזה בהיסטוריה של Football Manager על ידי שחרור נמהר מדי בנובמבר.
האולפן מודה שאף אחד לא ציפה לדחייה ארכה שכזאת, אבל, ברוח ערכי האולפן, המבט הוא על התמונה הגדולה יותר – והתמונה הגדולה יותר כאן היא שהאולפן צריך את הזמן הנוסף הזה כדי לספק משחק שהוא יכול להיות גאה בו. יש להזכיר ש Football Manager 2024 הוא הכותר המשוחק ביותר בתולדות הסדרה, עם 7 מיליון שחקנים עד סוף פברואר 2024.
למי שכבר הזמינו את המשחק מראש, האולפן מודה מאוד על האמון והתמיכה, עם זאת, לאור העיכוב, אם מישהו ירצה לתבוע החזר, זה אפשרי וניתן ליצור קשר עם החנות ממנו נרכש המשחק. גישה מוקדמת תהיה זמינה לפני תאריך השחרור החדש, גם זה יעודכן בהמשך ובסוף ינואר 2025, אנו צפויים לקבל עדכונים משמעותיים לקראת השחרור.
"פוטבול מנג'ר 2025" ישוחרר במרץ 2025 למובייל (בלעדי לנטפליקס), למחשב, PS5, Xbox Series X/S, PS4 ו-Xbox One. מועד שחרור חדש יוכרז גם ל-Switch.