האתר קוליידר מדווח שסרט ההמשך המצופה להצלחה שוברת הקופות של השנה שעברה, "חמישה לילות אצל פרדי" אמור להתחיל בהפקה בסוף החודש הבא. אמנם לא ברור היכן יתקיימו הצילומים של "חמישה לילות אצל פרדי 2" (Five Night's at Freddy's 2), אבל הסרט הראשון בזיכיון בתחילת הדרך צולם בניו אורלינס, כך שייתכן ששם יצולם סרט ההמשך.
החדשות מגיעות קצת יותר מחודש לאחר שסקוט קאוטון, יוצר המשחק, שיתף תמונה מהתסריט של הסרט הקרוב ברשתות החברתיות. כששיחק משחק חדש עם העוקבים שלו. ההקנטה הטובה והיצירתית ביותר עד כה הגיעה מחשבון הטוויטר של קאוטון עבור יקום FNAF ששיתף ארבעה עמודים מתוך התסריט של Five Nights at Freddy's 2 שהכניס את המעריצים לטירוף. הקאץ' היחיד עם הדפים האלה היה שאחד מהם היה האמיתי בעוד ששלושה מזויפים. עדיין לא ברור איזה מהם בסופו של דבר יהיה האמיתי, אבל עוד טיזרים וטריילרים בהמשך עשויים לתת את התשובה לקראת יציאת הסרט החדש של FNAF.
הצלחה היסטרית לסרט הראשון
עוד ידוע שבלומהאוס (Blumhouse) וסרטי יוניברסל (Universal Pictures) יתקדמו בסרט ההמשך בעקבות ההצלחה הכלכלית העצומה של הסרט המקורי. התקציב המדווח של "חמישה לילות אצל פרדי" משנה שעברה עמד על 20 מיליון דולר בלבד (לפני שיווק ופרסום) וההכנסות מהסרט הסתכמו בסכום אסטרונומי של 297 מיליון דולר בקופות בבתי הקולנוע ברחבי העולם.
לזכותם של האולפנים ייאמר שהם זזים במהירות כדי להבטיח שחלקי הפאזל יתאימו היטב למקומם לפני שכוכבי הסרט הבא יגיעו לסט הצילומים. ההכרזה על תחילת הצילומים מגיעה אחרי שבמאי האחרון, כוכב הסרט הראשון מתיו לילארד ("צעקה"), עלה לרשתות החברתיות שלו כדי לשחרר את החדשות שסרט ההמשך אמור לנחות בבתי הקולנוע בדצמבר 2025.
גם השחקן ג'וש האצ'רסון ("משחקי הרעב") ישחזר את תפקידו ב-"חמישה לילות אצל פרדי 2" מהסרט הקודם ואנחנו מקווים שצוות הצילום מתכונן לצעוק "אקשן" ממש בקרוב.