Close Menu
GameProGamePro
  • ראשי
  • חדשות גיימינג
    • ביקורות
    • PC
    • XBX
    • PS5
    • PS5 Pro
    • Switch
    • מובייל
    • VR
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
  • אודות
  • יצירת קשר
פייסבוק Threads X (טוויטר) Instagram WhatsApp Telegram
  • אודות
  • צור קשר
  • פרסמו אצלנו
X (טוויטר) פייסבוק Instagram YouTube Threads WhatsApp Telegram
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • PS5
    • XBSX
    • Switch
    • מובייל
    • VR
    • ביקורות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • קולנוע
GameProGamePro
  • חדשות
    • PC
    • קונסולות
      • PS5
      • XBSX
      • Switch
    • ביקורות
    • סקירות
  • גיימינג
  • טכנולוגיה
  • בידור ופנאי
    • סדרות טלוויזיה
    • נטפליקס
    • קולנוע

צפו ב-18 דקות מרהיבות של No Man's Sky

ספיר אברהמי7 ביולי 2015אין תגובות
nomanssky
שיתוף
פייסבוק טוויטר Telegram WhatsApp העתק קישור

משחק ה-IGN First לחודש יולי הוא לא אחר ממשחק האינדי שמסתמן כסנסציה הבאה בעולם הגיימינג – No Man's Sky, אמש שוחרר גיימפליי בן 18 דקות שמלמד אותנו עוד קצת על המשחק העצום.

ב-18 הדקות של הגיימפליי זכינו להתלוות לשון מארי, מפתח המשחק לטיול בעולם המשחק האין סופי, שמענו עוד קצת על המטרות במשחק ואיך שאפשר לשחק, המטרה העיקרית במשחק היא להגיע למרכז הגלקסיה, כאשר כל שחקן שישחק יתחיל את דרכו באחד מקצוות הגלקסיה העצומה במשחק, לא נחשף מה מחכה במרכז הגלקסיה, אך לטענת שון, הכל אפשרי, מעושר אין סופי ועד פיטר מולינו, ההפתעה כמובן תחשף שהשחקן יגיע למרכז הגלקסיה. כמובן שזו לא המטרה שכולם ישימו לעצמם, תוכלו גם לעבור מתחנות חלל לתחנות חלל אחרות לאורך כל חייכם במשחק מבלי לנחות על כוכב לכת אחד וזה עשוי להספיק לכם, הכל תלוי בשחקן ובמה שהוא רוצה לעשות. כמובן שגם אם מגיעים למרכז הגלקסיה המשחק לא נגמר ויש עוד המון לעשות.

לצד הדיבורים על המטרה במשחק, גילינו עוד קצת על מערכת הענקת השמות ליצורים וכוכבי לכת, ועל הדרכים להרוויח את מטבע המשחק ומחצבים שונים. לצד זה גם זכינו לראות בפעולה את מערכת השמירה על כוכבי הלכת וזכינו ללמוד קצת על איך פועל ה-AI במשחק. בנוסף נאמר שבהמשך החודש במהלך IGN First ידברו עוד על מערכת הכלכלה במשחק.

לבסוף את הגיימפליי קינח שון עם השווצה בגלקסיית המשחק האין סופית והציג כמות כוכבים וירחים מטורפת וכל זה רק בחלק קטן מיקום המשחק, מדהים.
עוד פרט קטן שכדאי לציין, המשחק רץ על 60 פריימים לשנייה על ה-PS4, כך שאם היו ספקות לגבי ביצועי המשחק על הקונסולה, אפשר לבטלן.

להלן הגיימפליי המדובר:

No Man's Sky יגיע מאוחר יותר השנה ל-Playstation 4 ולמחשב, תאריך השחרור המדויק צפוי להשתחרר בגיימסקום אך יש סבירות שהוא יפורסם במהלך חודש יולי במסגרת IGN First, נמשיך לעדכן. 

[divider]

קישור המוביל לערוץ הטלגרם של גיימפרו
gameplay PlayStation 4 PS4 SONY גיימפליי השמיים לא של אבאשך
ערוץ ה-Google News של גיימפרו ערוץ ה-WhatsApp של גיימפרו
שיתוף טוויטר פייסבוק Telegram WhatsApp העתק קישור
מערכת התגובות
התראה
0 תגובות
החדש יותר
הישן יותר הבולט ביותר
פידבקים
צפו בכל התגובות
GamePro
RSS Threads פייסבוק X (טוויטר) WhatsApp Telegram
  • רוטר מבזקי חדשות
  • רוטר סקופים
  • לוח שנה עברי
  • אתר זה נבנה ועוצב על-ידי קידומא | דיגיטל קריאייטיב
כל הזכויות שמורות לגיימפרו ישראל © 2025

הקלידו מילת חיפוש

wpDiscuz