העונה השנייה של Fall Guys תיחשף במהלך Gamescom Opening Night Live בשבוע הבא, למה לצפות?


Fall Guys: Ultimate Knockout לא כולל את הפיצ’ר המסורתי battle pass שקיים במשחקי באטל רויאל המאפשר אתגרים במשחק, אבל יש לו רוטציה נהדרת של התלבושות שהרכיבו את העונה הראשונה שלו מאז ההשקה. אחרי העדכון האחרון, מתכוונת המפתחת מדיטוניק (Mediatonic) לסוף בשבוע הבא את מה שהולך לקרות בעונה 2 של פולגייז.

טיזר ראשון מגיע מג’ף קיילי (Geoff Keighley) ולקראת השידור החי של “Gamescom Opening Night Live” שיתקיים ב- 25 באוגוסט, בו תחשוף מדיטוניק את התוכן לעונה 2  עם טריילר חדש לגמרי. מאז ההשקה, Falls Guys קיבל מצב סיום חדש והתאמה למצבי משחק מרובים, כך שסוגי משחק חדשים עשויים שלא לבוא בחשבון. ייתכן כי התוכן יסתכם בסקינים ותלבושות חדשות בלבד:

Fall Guys is great and all….but what if I told you there is @FallGuysGame: Season 2! 👑 😮🤯
Don’t miss the world premiere sneak peek from @Mediatonic during @gamescom Opening Night Live.
Thursday, August 27 at 8 pm CEST / 2 pm ET / 11 am PT at https://t.co/AFycLZXKPd pic.twitter.com/WQB08qadhb

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) August 21, 2020

התלבושות כבר החלו לדלוף לפני החשיפה, מה שעשוי לתת לנו הצצה לתוכן כלשהו של עונה 2.  תלבושות של גיבור הבננה מ- My Friend Pedro ושל צ’ל מורטל כבר הודלפו. העדכון האחרון העלה גם ל- PS4 מספר רב של תלבושות שהיו בלעדיות למחשב דרך סטים, שרבים מהם נקשרו למשחקים של Valve (גורדון פרימן מ-Half Life והסקאוט מ TF2).

פול גייז: גורדון פרימן מ-Half Life

Gamescom Opening Night Live מתרחש ב- 27 באוגוסט בשעה 9 בערב, שעון ישראל. הוא יכלול מגוון רחב של תכנים, מכותרי אינדי קטנים יותר ועד משחקים עתירי תקציב של הדור הבא.

Fall Guys זמין במחשב האישי וב- PS4 ועדיין מוצע בחינם עם PS Plus החודש. גרסת האקסבוקס לפולגייז עדיין לא שוחררה.

*להורדת המשחק למחשב (קוד לסטים) בהנחה של כמה שקלים בחנות cdkeys לחצו כאן